Rouge Rouge by Shiseido

Si per alguna cosa aconsegueix destacar Shiseido en l'univers de la cosmètica, és per la seva capacitat i eficiència a l'hora d'aplicar les últimes tecnologies que descobreix a tots els seus productes, des de la fase de desenvolupament fins a la de distribució, passant pel disseny del packaging, la composició de la seva fragància, l'elecció de textures... Però, com es pot aplicar la tecnologia a alguna cosa com un pintallavis? ¿Fins a quin punt una barra de llavis com Rouge Rouge pot ser considerada una revolució tecnològica? Descobreix les sis raons que fan que Rouge Rouge sigui el pintallavis tecnològicament més preparat per a reflectir el vermell perfecte.

Textura Fit&Bond

La textura única Fit & Bond de Rouge Rouge fa que s'adhereixi perfectament als teus llavis. Després de la seva aplicació, el pigment s'alinea sobre la pell, mantenint el color intacte durant molt més temps.

Fórmula True Fit

La xarxa flexible conformada per cera i oli present a la barra de llavis actua com a base elàstica de llarga durada per a la pols de mica que conforma la seva estructura perquè Rouge Rouge s'adapti sense problemes al moviment dels llavis.

Tall aerodinàmic

La punta de la barra presenta un tall en forma de llàgrima invertida que dóna color als teus llavis en una sola passada i sense que et surtis, ja que s'adapta perfectament a la seva forma.

Tecnologia de Vermell Vibrant

Actua a cinc nivells diferents sobre la llum vermella de l'espectre visible i sobre el pigment vermell per a aconseguir un efecte de carmí viu i uns llavis perfeccionats durant hores.

Luster Oil

Rouge Rouge està formulat amb un oli que capta la hidratació de l'ambient i de lalè per a millorar la brillantor.

Tanca magnètica

La tapa de Rouge Rouge s'uneix a la resta de l'enàas mitjançant una tanca magnètica que evitarà qualsevol accident dins del teu necesser.